Met een Indische moeder die altijd met de wok en de vijzel in de weer was, kreeg ik de liefde voor goed (Aziatisch) eten met de paplepel ingegoten. Ik eet, heb gegeten of ben met eten bezig. Voor Quote en IENS heb ik meegewerkt aan diverse restaurantgidsen. Op Amsterdam Bites to Die For blog ik over de beste pittige, hartige en zoete hapjes van mijn woonplaats. Via de Westkrant verspreid ik culinair nieuws over Amsterdam-West. Ik maak culinaire reportages en heb een column over eetbare familieherinneringen in het Indische tijdschrift Moesson. In 2017 werkte ik mee aan Zoete Spruiten, een boek met recepten, creatieve tips en wetenschappelijke weetjes om kinderen gezonder te laten eten. Ik schreef alle teksten van dit boek met uitzondering van de recepten. Nog meer voorbeelden.
De grootste picknick ter wereld, reismagazine En Route
Memphis Soulfood, culinair reismagazine The Taste of Life
Eten met tuin- en interieurontwerper Marcel Wolterinck, culinair reismagazine The Taste of Life
Ontwerpster Marije Vogelzang over design om van te smullen, culinair reismagazine The Taste of Life
Column rendang, Indisch tijdschrift Moesson
Column loempia’s , Indisch tijdschrift Moesson
Reportage Bartje Boemboe, Indisch tijdschrift Moesson
Kerst bij Residentie Buitenzorg, Indisch tijdschrift Moesson
Reportage Stick-Up Indofood, Indisch tijdschrift Moesson
Italia, een van de Boodschappen-nummers waaraan ik heb meegewerkt (alle teksten van de reportages, exclusief recepten)
‘Op Ibiza pluk ik citroenen en vijgen uit eigen tuin’, interview met meesterchef Karin Bodewes, site Advocatie
Geloof in chocola, interview met chocolatier Kees Raat, site/krant Hart van de Stad
Eten als in de Gouden Eeuw, site/krant Hart van de Stad